Locatie:   
Geldig tussen 0:00 en 23:59
22 april 2018
Ref code -
Max. Temp (°C) 23
Min. Temp (°C) 13
Kans op >3 cm sneeuw 0
Uitleg Ref codes
Ref Omschrijving
14 Wegzetten materieel
22 Reinigen frontruiten en front- en sluitseinen
24 Lokale maatregel "sneeuw- en ijsvrij maken infra"
26 Voorkoelen materieel
27 Sneeuw- en ijsvrij maken treeplanken
29 Voorverwarmen ICMm
30 Legen watertanks en vorstbeveiliging bioreactoren
31 Voorverwarmen materieel

Voor de inhoud van de verschillende referenties (Ref's) wordt verwezen naar de NedTrain seizoensmaatregelen welke zijn terug te vinden in DINO, onder "Handboeken" en op de G:\NEDTRAIN\Extreem-Weer. Zijn er vragen dan svp contact opnemen via volgend e-mail adres: NTR_NTS-Seizoensmaatregelen_NedTrain_DLT@ns.nl

Indien REF. 14 wordt afgekondigd
Indien Ref. 14 afgekondigd is, geldt ook voor rijdend (NSR-) en schoonmaakpersoneel dat in het aangegeven gebied hun wintermaatregelen van kracht zijn.

Indien REF. 26 wordt afgekondigd
Indien Ref. 26 afgekondigd is, geldt ook voor rijdend (NSR-) en schoonmaakpersoneel dat het materieel overdag tussen de spitsen opgesteld dient te worden in een bedrijfstoestand waarin de airco's en ventilatie in staan.

Indien REF. 29 wordt afgekondigd
Indien Ref. 29 afgekondigd is, geldt ook voor rijdend (NSR-) personeel dat in het aangegeven gebied ICMm materieel minimaal 1 uur en maximaal 1,5 uur voor aanvang inzet, via de bedrijfstoestand 'R' in de bedrijfstoestand 'S' wordt gezet.

Indien REF. 31 wordt afgekondigd
Indien Ref. 31 afgekondigd is, geldt ook voor rijdend (NSR-) en schoonmaakpersoneel dat in het aangegeven gebied het materieel dan minimaal 1 uur voor aanvang inzet, voorverwarmd wordt.